About us

::BROCCOLi::

Se sopivan värikäs tyylivalintasi, mikä on luotu kestämään sporttistakin elämäntyyliäsi!!

 

Brocconinjan tarina alkoi aavistamatta yhtenä syksyisenä iltana..

Mieleeni on kalvautunut vieläkin uuvuttava päivän jolloin pääsimme kaalipeltomme sadonkorjuusta vihdoin takaisin kotipirtillemme. Silmäni suljettua vaivuin samantien sohvalle rem-uneen missä Brocconinja astui kuvioihin lähes selvin sanoin kertoen haluavansa olla osa yhteistä keskuuttamme..

Uni tuntui lähes ikuisuudelta, jonka seurauksena hikisenä herättyäni aloin välittömästi kirjaamaan ylös Ninjan vaativia toiveita.. Oli siis syntynyt visio, missä räikeät värit ja tyyli olivat vain rajana!

Muutamia päiviä tapahtuneesta Ninja saapui uudelleen uniini ja ohjeisti lisää määränpäätään, mistä tällä hetkellä vain hatarat muistot jäivät mieleeni jäljelle.. Ainoa mitä saatoin muistaa oli ninjafigurin globaalinen toive päästä ihmisten kaaliin & tuottaen mielihyvää mahdollisen laajasti...

Niinpä ei auttanut kuin ryhtyä tuumasta toimeen ja pitää kaalisadot tuottoisina myös hamaan loppuun asti.

 

 #BROCCOLiWEAR #BROCCOBOi  

 BROCCOLi since 2017

 

-BCLi

 

Maksuehdot

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Meillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.

Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, olemme välittäneet maksusi.

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Verkkokaupan kautta tehtävät tilaukset tehdään internetin välityksellä osoitteesta https://broccoboiwear.com, ostoskorin kautta. Kaikki tilauspyynnöt vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta sekä tilatut tuotteet. Tilaus muodostuu molempia osapuolia sitovaksi, kun olemme lähettäneet sinulle tilausvahvistuksen. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Käytämme sähköpostiosoitetta pääasiallisena yhteydenpitovälineenä. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

VAIHTO- JA PALAUTUSEHDOT

Verkkokaupan kuluttaja-asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Vaihto- ja palautusoikeus koskee verkkokaupan kautta ostettuja ja myyntikuntoisia, alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä tuotteita. Asiakas vastaa itse palautuksesta/vaihdosta aiheutuvista kuluista. Palautuksen/vaihdon voi tehdä suoraan myymälään tai postitse osoitteeseemme.

Ilmoita meille tekeväsi vaihdon/palautuksen sähköpostilla broccoboiwear@gmail.com. Pakkaa palautuksesi hyvin ja liitä mukaan selvitys siitä koskeeko lähetys vaihtoa vai palautusta sekä seuraavat tiedot:

  • tilausnumero
  • nimi
  • puhelinnumero
  • sähköpostiosoite
  • pankkitilinnumero IBAN-muodossa

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen. Asiakas vastaa palautuksesta/vaihdosta aiheutuvista postituskuluista. Kuluttajasuojalain mukaista palautusoikeutta ei ole yrityksen ostamiin tuotteisiin tai ammattikäyttöön ostetuille tuotteille.

 

Yhteystiedot/Contacts;

Y-tunnus/Y-ID; 2856774-6

@mail; broccoboiwear@gmail.com

Eerikinkatu 25, 00180 HELSINKI

Phone; +358407205902